Beoordelingen van Burger City Heerhugowaard

Recente recensies van Burger City Heerhugowaard

4 sterren na 41 reviews

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten goeie burgers zeker voor herhaling vatbaar

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ronduit ge-ni-aal! Nu twee weken achter elkaar de vegetarische burger besteld samen met chili cheese nuggets... en 2x een 10 out of 10! De bezorging was nog eerder dan verwacht dus top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Woow wat was jullie eten lekker, de vegetarische burger met kaas... Mijn hemel, was echt te lekker, en chilichees nuggets echt heel lekker, en optijd bezorgd ook.. ja echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat bezorgd, bijna 2 uur moeten wachten, en kwaliteit ver te zoeken. het zal ongetwijfeld allemaal lekker zijn als je het terplekke eet maar thuis laten bezorgen doet de kwaliteit niet goed, zeg maar gewoon slecht. Ik bestel hier nooit meer

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets ten nadele van de uiterst correcte en beleefde bezorger, was de bestelling ruim te laat. Als je om 7u bestelt voor bezorging rond 8u en uiteindelijk, na zelf maar eens te hebben gebeld waar het bleef, om kwart over 9 je bestelling krijgt is dat m.i. niet de beste service. Tuurlijk het was druk maar toch. Het eten was daarentegen prima voor elkaar.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ook al is het druk 2 uur wachten op bezorging vind ik echt te lang. Neem dan even contact op met de klant of bied de service niet aan op drukke momenten.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed . ik kan het je aanraden

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst bij deze plek besteld.(Kebab schotel en kapsalon). Bij de opmerkingen erbij gezet dat ik graag uiensaus wilde. De medewerker belde naar mij om te zeggen dat ze helaas geen uiensaus verkopen, dit is ruim gecompenseerd met andere sauzen. Zeker klantgericht door gebeld te worden. Het eten was heerlijk! Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 x shoarma kebab en 2 wraps besteld. Wraps waren prima, shoarma was veel te vet. Hebben halve bak weggegooid. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs / kwaliteit van de bestelling is dik in orde!! Vooral Doorgaan :-) Hoop dat je ooit nog eens je type broodje bij je burger mag/kan kiezen.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik bestel en betaal om 16:45 mijn eten en wil dat dan om 18.00 ontvangen, ik krijg daarop nog een bevestiging dat ze het ontvangen hebben en om 18.00 zullen bezorgen. vervolgens word ik om 18:10 gebeld dat het een half uurtje langer kan duren omdat het druk is. dat zou betekenen dat ik het dan om 18.40 zou moeten krijgen. maar om dat tijdstip nog steeds geen eten vervolgens bel ik om 18:50 zelf op en krijg meteen te horen We zijn er mee bezig zonder te weten hoe ik heet als klant, ik vind ik dat best knap dat je dat dan kan vertellen zonder mijn naam te weten. dan heb ik eindelijk mijn naam gezegd en hoor ik dat hij er aan komt. om 19,10 staat hij dan voor de deur met het eten, vervolgens mis ik ook nog en frikandel, dus je begrijpt dat ik er even helemaal klaar mee was., terwijl jullie eten goed te eten is en prima kwaliteit . Maar je kan mij niet wijsmaken dat als ik om 16:45 bestel voor 18.00 te bezorgen dat het dan pas om 19,05 uit eindelijk er is, waarschijnlijk hebben jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer besteld , zeker een aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, 20 minuten eerder dan in de mail stond. Eten is goed, patatjes zouden ietsjes langer in de frituur mogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten....t was zoveel dat we het lang niet op kregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Echter, wederom dezelfde bezorger die zich niets aantrekt van de 1,5 meter maatregel. Tas wordt niet neergezet zoals anderen doen en afstand nemen, nee hij wordt in je handen geduwd. Dit kan echt niet meer, sorry.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supper lekker eten en 5 min voor tijd bezorgt

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam iets eerder dan we hadden verwacht. Was heel erg goed en lekker. Patat zou iets meer doorgebakken mogen zijn, maar dat is een persoonlijke smaak. Burgers en kip waren erg lekker.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer zeer lekker!!! Bezorger had lak aan de 1,5 meter maatregel. Drukte de tas bijna in je handen. Normaal verwacht je dat het voor de deur wordt gezet en de bezorger 1,5 meter afstand houd.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 x besteld , heerlijk gegeten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom top!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top! En extraatje ontvangen aangezien vorige keer iets was mis gegaan! Super!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hamburgers zijn heerlijk! je krijgt echt waar voor je geld.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima burger. Alleen jammer dat je deze tijd € 0,25 voor iDeal moet betalen

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de aangegeven tijd in de mail bezorgd. Ook warm en de patat was knapperig.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op de afgesproken tijd, eten was redelijk, patat was wel heet, maar erg slap. Vorige keer was de patat beter. Overige eten was wel gewoon goed.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke patat, prima levering qua tijd en erg grote porties

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 20 minuutjes later dan gepland, maar het eten was goed. Patat was heet en lekker door gebakken, long cheeseburger was ook heerlijk en de Turkse pizza's waren ook heet en goed gevuld. Heerlijk gegeten!

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld via internet met afhaaltijd, maar de bestelling was 10 minuten later klaar zodat er betaald moest worden voor het parkeren, dit terwijl het niet druk was bij Burger city. De burgers waren redelijk, maar niet super vers, wat raar is want de burgers kwamen net van de grill. Al met al geen herhaling waard..

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zou wel iets warmer kunnen.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik mis het zoekveld op de mobiele versie van de website. Eten en bezorging uitstekend.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was goed geregeld, eten was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Burgers waren allemaal koud in tegenstelling tot de vorige keer dat we bestelde was dit een gigantische afknapper

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik was echt positief verrast... Ik had er niet heel veel van verwacht maar de hamburgers en de kapsalon waren echt super lekker.