Avaliações de Burger City Heerhugowaard

Avaliações recentes

4.0
Ashe
20 setembro 2022

Normal goed, was nu na een paar uur gebeld dat de winkel dicht is. Wel al betaald. Zou contact krijgen van de eigenaar maar niets gehoord. Geen eten gekregen, wel betaald. Als de eigenaar dit ziet graag contact op nemen.

T. Bosma
11 setembro 2022

De hamburgers waren boven verwachting lekker. Jammer dat de twee grote friet die besteld waren kleine zakjes lauwe friet waren ( dat was wel erg weinig voor het geld) Zeker voor herhaling vatbaar, maar zonder friet De bezorging duurde lang, maar was vriendelijk. De mail dat het eten onderweg was ontving ik 1,5 uur te laat.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nadie
9 setembro 2022

Eten was top. Helaas miste ik een blikje drinken.

Kaya
6 setembro 2022

Echt heerlijk gegeten en prima op tijd bezorgd

Martin
3 setembro 2022

Om 17:00 bestelt met levertijd 18:00 uiteindelijk na bellen om 18:35 bezorgt. Kwaliteit van de producten waren onder de maat. Dit was de eerste maar tevens ook laatste keer dat we hier iets hebben bestelt.

Wen
19 agosto 2022

Goeie kwaliteit en smaakte echt super!! En dit wordt ook niet de laatste keer dat we hier bestellen.

Anoniem
8 agosto 2022

Sneller bezorgd dan aangegeven! Wel jammer dat ik gebeld word dat de bezorger voor de deur staat en dat hij dan in de auto blijft wachten... ik moest het daar aanpakken...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ad Dekker
15 maio 2022

Kip dit keer smaakte niet lekker krokant

Jo
30 abril 2022

Altijd lekker eten, vers, goed verpakt. Man werkt erg hard en de kwaliteit van het eten is altijd uitstekend.

Ruud
24 abril 2022
Shirley
4 abril 2022
Leo
16 março 2022

De lamsshoarma ging wel, de schotels met falafel waren niet lekker. Slappe falafel en slappe friet.

Laan
1 março 2022

De bezorging duurde erg lang! En het eten was ondermaats. De patat kon je voorheen met zijn 2tjes van eten, nu was het zelfs voor 1 persoon nog karig. Daarnaast was de patat slap. De chicken strips waren taai net zoals de chilli nuggets. Niet gewend van ze. Weet niet of ik nog wel bij ze ga bestellen volgende x.

Gt
26 fevereiro 2022

Kwaliteit heel slecht

Raymon
26 fevereiro 2022

Was 45 min te laat. Hamburgers waren lauw en de patat slap en lauw.

Shirley
24 fevereiro 2022

5 stars!!

Dany
20 fevereiro 2022
Eline
20 fevereiro 2022
.....
9 fevereiro 2022

Wrapp heerlijk gevuld en vers Kapsalon heerlijk Broodje kip donner heerlijk brood en vers rauwkost erbij. Vlaams Frites goed warm en nog knapperig Helaas wel wat langer moeten wachten dan afgesproken tijd die gegeven werd

Bart
31 janeiro 2022

Zoals altijd is de knoflook saus hier geweldig! Het eten was lekker en de bezorging ruim op tijd. Nooit iets te klagen gehad over Burger City :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chloe
26 janeiro 2022

Super lekker eten! Ik wil alleen wensen dat het klaar is op het tijdstip dat er staat in de bestelling ❤️❤️❤️

Mo
25 janeiro 2022
Anoniem
24 janeiro 2022

Jullie Turkse pizza vondt ik niet echt lekker 2,4 voor die Maar de hot wings zijn echt lekker beter dan kfc

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joost
22 janeiro 2022

Ik heb een menu met cassis besteld, maar de cassis was vergeten. Ik heb direct aan de bezorger aangegeven dat of de cassis later nog bezorgd mocht worden of dat er een klein bedrag teruggestort mocht worden op mijn rekening, beide zijn niet gebeurd.

Judith
16 janeiro 2022

Kwam eerder dan verwachte bezorgtijd, heel fijn. Heerlijke burgers, turkse pizza en de twister friet is echt een aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sam
9 janeiro 2022

Bezorgen duurt veelte lang, bestelde om 17:45 uur, geschatte bezorgtijd was al 19:05 uur en het was er pas 20:20 uur (woon 8 min rijden van ze af). Eten was opzich wel goed, zakje van de patat was wel vochtig.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mo
4 janeiro 2022
Churney
21 dezembro 2021

Heerlijke burgers/kip

Mo
18 dezembro 2021
S.M.
5 dezembro 2021

Ik heb op zaterdag 4 december 2021 om 20:56 besteld bij burger city. Ik heb een uur gewacht tot ik een bevestiging kreeg met dat mijn eten verzonden zou zijn en dat ik het elk moment kon verwachten. Om 23:00 uur (nog een uur later) had ik nogsteeds mijn eten niet ontvangen. Telefoon werd niet opgenomen. Burger city was open op thuisbezorgd en op de site, dus voor een dicht restaurant bestellen zou een error geven en dan zou ik geen bevestiging ontvangen met dat mijn eten wordt bezorgd! Ik wil mijn geld terug. Hopelijk kunnen we dit netjes afhandelen want heb geen enkel service/product gekregen voor wat ik al heb betaald!!

Farid
4 dezembro 2021

Heel vaak besteld, maar na vandaag NOOIT meer! Om 17.15 besteld en 18.30 nog niets ontvangen dus bellen en niemand nam op. Daar naartoe gereden en excuus, maar bestelling was al afgeleverd en ik weer naar huis en blijkt dat we 3 lege broodjes hadden en een bak vlees terwijl de bestelling compleet anders was dus weer terug om mijn geld terug te krijgen. SCHANDE!

Tom Tesselaar
22 novembro 2021

1puntje van aandacht: Bij opmerkingen heb vermeld dat we positief getest zijn op de Corona (COVID-19) en dat ik afstand wil houden ivm jullie bezorg(st)ers. Maar ik merkte dat jullie bezorgster opschrok op het moment dat ik haar vertelde dat we Positief getest zijn nadat ik een stap achteruit had gedaan. Ik kreeg de indruk dat ze niet wist waar de rode boodschappenkrat voor was.

John
10 novembro 2021
Wes
30 outubro 2021
Wes
22 outubro 2021

Goed eten topppp

Goed
13 outubro 2021
Burgers
11 outubro 2021

Kip shoearma kapsalon was top Doner kapsalon leek echt kip kapsalon. Die van alibaba is 10x beter maar die is helaas dicht op maandag. Dus hier keer geprobeerd

Jeroen
30 setembro 2021

Zoals altijd weer uitstekend. Op tijd, zelfs eerder bezorgd en gloeiend heet. Erg smakelijk.

Igan
26 setembro 2021
Anoniem
11 setembro 2021
Judith
29 agosto 2021

Het eten was echt heerlijk Super snel bezorgd Klein minpuntje, de knoflooksaus was nog gedeeltelijk bevroren ( of in veel te koude koelkast bewaard)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

John de Pagter
15 agosto 2021

Snel geleverd, ondanks dat het zondagavond was. Prima kwaliteit, echt top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Thandar
15 agosto 2021

Aardige bezorger. Verder was het eten ook erg goed! Aan te raden.

Sharon
6 agosto 2021

Na twee uur nog geen eten ontvangen. Gebeld en mijn geld meteen terug gestort gekregen.

Rami
5 agosto 2021
Peter
26 julho 2021

Gezien het totale bedrag had ik iets meer burger in gedachte dan is geleverd. Een XL Long cheeseburger hoort toch minimaal 30 cm te zijn i.p.v. 15. Verder vind ik het hoogst irritant dat jullie bij iDeal via Molly € 0,25 transactiekosten in rekening brengen, heb zelf jaren met Molly gedraaid, nooit rekening ontvangen m.b.t. transactiekosten. Op het moment dat ik de zaak binnenloop en iets bestel , hoef ik ook geen transactiekosten te betalen omdat ik pin. Indien dat geld toch nodig is tel het dan op bij de bezorgkosten, transactiekosten bij iDeal zijn zooo jaren 70. Zeker in een tijd dat bedrijven pin/iDeal verkiezen boven cash is het vragen om transactiekosten niet handig

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joop
17 julho 2021

Eten was heerlijk alleen ruim half uur te laat en de jopisaus was er niet bij

joop
10 julho 2021

goed eten zeker voor herhaling vatbaar

Drenth
21 junho 2021

Eten kwam 40 minuten later dan de afgesproken tijd. Tas met eten was helemaal strak dicht geknoopt waardoor alles in de tas nat was geworden door de warmte van de patat. Patat helemaal taai en slap geworden. Hamburgers waren niet echt warm meer en ook wat slof.

Hassan
18 junho 2021
———-
11 junho 2021

Lekkere burgers en goeie patat!!

Kikka
1 junho 2021

Top service en het eten is er altijd heerlijk!!!!

Nico
29 maio 2021

Kwaliteit van het eten was redelijk goed. De bezorging was ruim een half uur te laat, waar de bezorger trouwens wel netjes zijn excuses voor heeft aangeboden...

Barbara
22 maio 2021

De crispy garnalen en muslitos waren erg lekker.

Tarik
16 maio 2021
Duncan Jay
10 maio 2021

Aangegeven het eten niet voor 21:30 te willen ivm ramadan en thuis komst van mijn moeder bezorger stond om 21:09 voor de deur. Daarna gebeld kreeg een achterlijke reactie van de medewerker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nico
8 maio 2021

Goed eten en op tijd bezorgd.

Mike Acda
2 maio 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten! Toppertje!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Norbert
14 abril 2021

Drama eten , klaar me.

Peter
10 abril 2021

prima bezorgd, keurig op tijd eten was lekker warm en compleet

Marion
9 abril 2021

Smaak goed had warmer gekund

Nazli
25 março 2021

Hele aardige medewerkers, lekker van smaak en op tijd klaar.

Anoniem
22 março 2021

10 min eerder dan verwacht, was weer heerlijk

Patricia
17 março 2021

Verkeerde smaak ijsjes gebeld hebben we niet ik zeg dat ze hadden moeten bellen, na discussie hebben ze in de winkel de juiste gehaald en gebracht. Ik bestel 150ml en krijg alleen maar 100ml erg slecht als je het mij vraagt! Ja mevrouw ik heb alleen deze geen andere! Zet het dan niet te koop op de website. Meneer kan mij niet verstaan, ik heb tegen hem moeten zeggen dat hij de muziek zachter moet zetten voordat wij een normaal Duidelijk gesprek konden voeren. Professioneel?? Uhm nee!

Miranda
27 fevereiro 2021

Wat eten we toch elke keer lekker.

Anoniem
23 fevereiro 2021

Lekker warm, het was weer heerlijk

René
14 fevereiro 2021

Was weer prima!

Niels
11 fevereiro 2021

Jammer dat het eten wat wij besteld hebben, en zeker de burgers niet echt warm waren. Wij hadden er meer van verwacht.

Fatema
1 fevereiro 2021

Kwaliteit van eten was nul

Anoniem
31 janeiro 2021

Eten was prima! Alleen de bezorgster mag wel even bij de deur wachten tot het eten gepakt word ipv al bijna weg rijdend op de scooter!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

fatima
24 janeiro 2021

Heerlijk, warm en snel bezorgd.

Wout
18 janeiro 2021

Goed gegeten bij burgercity!, ik kreeg zelfs een drankje aangeboden omdat ik even moest wachten. Super geregeld! Ga zo door.

René
8 janeiro 2021

Eten prima! Bezorging duurde echt te lang, 80 min.

H. De roos
8 janeiro 2021

De bezorging was meer dan 1 1/2 , het was een doordeweekse dag, in het weekend had ik het begrepen.

Drenth
2 janeiro 2020

Eten was prima, patat iets slap, maar dat komt omdat de zakjes helemaal dicht gemaakt worden, waardoor de damp niet meer weg kan en de patat slap en vochtig wordt. Bezorging 50 minuten na afgesproken tijd. In de bestelling aangegeven of ze even wilde doorgeven als het later werd, maar heb zelf uiteindelijk na een half uur maar gebeld.

Fatema
1 janeiro 2020

1 keer en nooit meer! Wat een slecht bedrijf dit. Eten was koud Heb het maar weggegooid.. waardeloos!!

Hollewand
14 dezembro 2020

Het duurt de laatste tijd wel heel erg lang Deel van de patat was koud

Bart
14 dezembro 2020

Lekker gegeten, Bezig er was verrasend optijd ,

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Angela
13 dezembro 2020

Er werd keurig gebeld dat het erg druk was en om eventueel een andere bezorgtijd te kiezen, maar alsnog was de bestelling er op tijd en de kwaliteit was weer prima!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sherali
5 dezembro 2020

Lekker halal burgers en snel thuis bezorgd.

Anoniem
29 novembro 2020

Het eten was heerlijk alleen de satesaus was koud!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gune
22 novembro 2020

Echt lekker !!! Bezorger was op tijd! Alleen volgende keer iemand laten bezorgen met scooter inplaats met fiets... 20 min fietsen heen en terug.. Meneer denk aan je personeel!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dylan van Excel
21 novembro 2020

Het eten was slecht en te laat en de klantvriendelijkheid is behoorlijk slecht

Jan geluk
20 novembro 2020

Eten was praktisch koud erg jammer

Theo
18 novembro 2020

Shoarma besteld was uitstekend ..prima bezorging ook top

Debby
14 novembro 2020
René
8 novembro 2020

Was prima verzorgd. Extra kaassouflé aangezien die laatste keer ontbrak. Goede service dus.

Wessel
4 novembro 2020

Matige producten, smaakloos. Als je burger city heet moeten je burgers wel minimaal goed zijn hoor. Zoiets als Burger bar in amsterdam bijvoorbeeld. Dan wilt iedereen het ook daadwerkelijk graag eten.

Klant
24 outubro 2020

Om 17.15 uur besteld. 18.15 uur zou de bestelling komen. Status veranderde naar 18.30 uur en uiteindelijk kwam de bestelling om 18.45 uur. Voor burgers en patat vind ik dat erg lang. Prima bezorger. Hij was duidelijk druk. Helaas was de patat ronduit slap. Bitterballen waren koud, net als de mozzarella sticks. Die zijn niet opgegeten. Ook de kroket was niet krokant en warm genoeg. Burgers waren wel lekker. Geen goede ronde

René
21 outubro 2020

Eten was weer erg lekker, alleen jammer dat we 1 kaassoufflé te weinig kregen, wel betaald.

Miranda
17 outubro 2020
Sonja Mulder-Kramer
12 outubro 2020

Burger City? Dan verwacht je wel iets. Maar niets is minder waar.....voor dit geld hadden we beter bij de supermarkt broodjes en verse hamburgers kunnen halen. Echt, dit kwam gewoon uit de vriezer en was net aan warm te noemen. Meteen gebeld maar nog voor we ons verhaal hadden gedaan meteen een enorm grote mond van de eigenaar gekregen en dat hij het te druk had om zich hiermee bezig te houden. Echt schandalig gewoon!! Diep maar dan ook diep teleurgesteld!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

René
9 outubro 2020

Eten was weer lekker en redelijk vlot bezorgd!

Patrick
2 outubro 2020

Makkelijk te te bestellen via hun eigen site en nog een extra korting via eigen site. Verder is het eten prima en vult erg goed. Voor herhaling vatbaar

wouter
4 setembro 2020

Lekker gegeten goeie burgers zeker voor herhaling vatbaar

Anly
24 agosto 2020

Ronduit ge-ni-aal! Nu twee weken achter elkaar de vegetarische burger besteld samen met chili cheese nuggets... en 2x een 10 out of 10! De bezorging was nog eerder dan verwacht dus top!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joyce
17 agosto 2020

Woow wat was jullie eten lekker, de vegetarische burger met kaas... Mijn hemel, was echt te lekker, en chilichees nuggets echt heel lekker, en optijd bezorgd ook.. ja echt een aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

rene
1 agosto 2020

Veel te laat bezorgd, bijna 2 uur moeten wachten, en kwaliteit ver te zoeken. het zal ongetwijfeld allemaal lekker zijn als je het terplekke eet maar thuis laten bezorgen doet de kwaliteit niet goed, zeg maar gewoon slecht. Ik bestel hier nooit meer

Kanaan
28 julho 2020
Kanaan
28 julho 2020
JJ
26 julho 2020

Niets ten nadele van de uiterst correcte en beleefde bezorger, was de bestelling ruim te laat. Als je om 7u bestelt voor bezorging rond 8u en uiteindelijk, na zelf maar eens te hebben gebeld waar het bleef, om kwart over 9 je bestelling krijgt is dat m.i. niet de beste service. Tuurlijk het was druk maar toch. Het eten was daarentegen prima voor elkaar.

Caja
26 julho 2020

ook al is het druk 2 uur wachten op bezorging vind ik echt te lang. Neem dan even contact op met de klant of bied de service niet aan op drukke momenten.

Lotterman
16 julho 2020

Zeer goed . ik kan het je aanraden

So
16 junho 2020
Onbekend
16 junho 2020

Voor het eerst bij deze plek besteld.(Kebab schotel en kapsalon). Bij de opmerkingen erbij gezet dat ik graag uiensaus wilde. De medewerker belde naar mij om te zeggen dat ze helaas geen uiensaus verkopen, dit is ruim gecompenseerd met andere sauzen. Zeker klantgericht door gebeld te worden. Het eten was heerlijk! Zeker een aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Johan
8 junho 2020

2 x shoarma kebab en 2 wraps besteld. Wraps waren prima, shoarma was veel te vet. Hebben halve bak weggegooid. Jammer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Herman
3 junho 2020

Prijs / kwaliteit van de bestelling is dik in orde!! Vooral Doorgaan :-) Hoop dat je ooit nog eens je type broodje bij je burger mag/kan kiezen.

Lotterman
1 junho 2020
Anita van der Meijden
26 maio 2020

ik bestel en betaal om 16:45 mijn eten en wil dat dan om 18.00 ontvangen, ik krijg daarop nog een bevestiging dat ze het ontvangen hebben en om 18.00 zullen bezorgen. vervolgens word ik om 18:10 gebeld dat het een half uurtje langer kan duren omdat het druk is. dat zou betekenen dat ik het dan om 18.40 zou moeten krijgen. maar om dat tijdstip nog steeds geen eten vervolgens bel ik om 18:50 zelf op en krijg meteen te horen We zijn er mee bezig zonder te weten hoe ik heet als klant, ik vind ik dat best knap dat je dat dan kan vertellen zonder mijn naam te weten. dan heb ik eindelijk mijn naam gezegd en hoor ik dat hij er aan komt. om 19,10 staat hij dan voor de deur met het eten, vervolgens mis ik ook nog en frikandel, dus je begrijpt dat ik er even helemaal klaar mee was., terwijl jullie eten goed te eten is en prima kwaliteit . Maar je kan mij niet wijsmaken dat als ik om 16:45 bestel voor 18.00 te bezorgen dat het dan pas om 19,05 uit eindelijk er is, waarschijnlijk hebben jullie

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Miranda
25 maio 2020

Al een paar keer besteld , zeker een aanrader !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Danielle
19 maio 2020

Snelle bezorging, 20 minuten eerder dan in de mail stond. Eten is goed, patatjes zouden ietsjes langer in de frituur mogen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rutger duinmeijer
11 maio 2020

Heerlijk gegeten....t was zoveel dat we het lang niet op kregen

René
7 maio 2020

Eten was lekker. Echter, wederom dezelfde bezorger die zich niets aantrekt van de 1,5 meter maatregel. Tas wordt niet neergezet zoals anderen doen en afstand nemen, nee hij wordt in je handen geduwd. Dit kan echt niet meer, sorry.

Chantal
7 maio 2020

Supper lekker eten en 5 min voor tijd bezorgt

Danielle
3 maio 2020

Eten kwam iets eerder dan we hadden verwacht. Was heel erg goed en lekker. Patat zou iets meer doorgebakken mogen zijn, maar dat is een persoonlijke smaak. Burgers en kip waren erg lekker.

René
2 maio 2020

Eten was weer zeer lekker!!! Bezorger had lak aan de 1,5 meter maatregel. Drukte de tas bijna in je handen. Normaal verwacht je dat het voor de deur wordt gezet en de bezorger 1,5 meter afstand houd.

Miranda
27 abril 2020

2 x besteld , heerlijk gegeten !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

René
26 abril 2020

Was wederom top!

René
25 abril 2020

Was top! En extraatje ontvangen aangezien vorige keer iets was mis gegaan! Super!

H.de roos
25 abril 2020

De hamburgers zijn heerlijk! je krijgt echt waar voor je geld.

Dennis
9 abril 2020

Prima burger. Alleen jammer dat je deze tijd € 0,25 voor iDeal moet betalen

Riss
29 março 2020

Precies op de aangegeven tijd in de mail bezorgd. Ook warm en de patat was knapperig.

Ilona
27 março 2020

Bezorging was op de afgesproken tijd, eten was redelijk, patat was wel heet, maar erg slap. Vorige keer was de patat beter. Overige eten was wel gewoon goed.

Denise
25 março 2020

Heerlijke patat, prima levering qua tijd en erg grote porties

Ilona
22 março 2020

Bezorging was 20 minuutjes later dan gepland, maar het eten was goed. Patat was heet en lekker door gebakken, long cheeseburger was ook heerlijk en de Turkse pizza's waren ook heet en goed gevuld. Heerlijk gegeten!

Marina
15 março 2020
Tom
11 março 2020

Besteld via internet met afhaaltijd, maar de bestelling was 10 minuten later klaar zodat er betaald moest worden voor het parkeren, dit terwijl het niet druk was bij Burger city. De burgers waren redelijk, maar niet super vers, wat raar is want de burgers kwamen net van de grill. Al met al geen herhaling waard..

Henk
8 março 2020

Heerlijk gegeten, zou wel iets warmer kunnen.

F. Handgraaf
4 março 2020

Ik mis het zoekveld op de mobiele versie van de website. Eten en bezorging uitstekend.

Lotterman
4 março 2020

Was lekker

Thomas
25 fevereiro 2020

Het was goed geregeld, eten was lekker

Geluk
17 fevereiro 2020

Burgers waren allemaal koud in tegenstelling tot de vorige keer dat we bestelde was dit een gigantische afknapper

Fam geluk
1 fevereiro 2020

Het was super

Sab
27 janeiro 2020

Lekker gegeten.

Brenda
18 janeiro 2020

Ik was echt positief verrast... Ik had er niet heel veel van verwacht maar de hamburgers en de kapsalon waren echt super lekker.